Ο Ρονάλντο θέλει δανεικό τον Βινίσιους στη Βαγιαδολίδ

Ο πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, θέλει δανεικό τον 18χρονο Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό της Ρεάλ, Βινίσιους, ο οποίος δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην ενδεκάδα με τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία.

Ο Βινίσιους Ζούνιορ επέστρεψε μετά από τον τραυματισμό του, αλλά η απόκτηση του Εντέν Αζάρ δημιουργεί συνωστισμό στη μεσοεπιθετική γραμμή της Ρεάλ και η παρουσία του 18χρονου Βραζιλιάνου στην ενδεκάδα μόνον εγγυημένη δεν είναι με τον Ζινεντίν Ζιντάν στην τεχνική ηγεσία των μερένγκες.

Ο πρώην φορ της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας και νυν πρόεδρος της Βαγιαδολίδ, Ρονάλντο, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τις συγκυρίες και να τον πάρει δανεικό. Το "φαινόμενο" ασκεί πίεση τόσο στον Ζιζού όσο και στον Φλορεντίνο Πέρεθ - διατηρεί με αμφότερους εξαιρετικές σχέσεις - για τη μετακίνησή του στους μπλανκιβιολέτας.

Ο Βινίσιους δεν συμπεριελήφθη από τον ομοσπονδιακό τεχνικό της εθνικής Βραζιλίας, Τίτε, στην αποστολή της σελεσάο για το Κόπα Αμέρικα 2019, το οποίο θα διεξαχθεί στα γήπεδα της πατρίδας. Ενδεχόμενες εξελίξεις για το μέλλον του μετατίθενται για τα μέσα Ιουλίου.

Ο Νοτιοαμερικανός θα ξεκινήσει κανονικά προετοιμασία με τους Μαδριλένους για να έχει την ευκαιρία ο Ζιντάν να τον τσεκάρει πριν λάβει την τελική του απόφαση.