Εγκαταλείπει την περίπτωση του Σάντσο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα κυνηγήσει άλλο την περίπτωση του Τζέιντον Σάντσο, αφού η Ντόρτμουντ δεν τον πουλάει, σύμφωνα με πηγές του "ESPN".

Ο 19χρονος εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο, ήταν ο μεγάλος πόθος του προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ. Δημοσιεύματα υποστήριζαν ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" ήταν διατεθειμένοι να δαπανήσουν 100.000.000 ευρώ για το ταλέντο των Βεστφαλών.

Η Ντόρτμουντ από νωρίς μέσα στη σεζόν είχε καταστήσει σαφές ότι ο Σάντσο έχει συμβόλαιο με τη Ντόρτμουντ μέχρι το 2022 και δεν είναι προς πώληση. Αυτό επιβεβαίωσε και το "ESPN", το οποίο αναφέρει ότι σύμφωνα με πηγές έγινε κατανοητή η αδιάλλακτη στάση της γερμανικής ομάδας. Άλλωστε, οι Βεστφαλοί άφησαν ήδη τον Πούλισιτς να μετακινηθεί στην Τσέλσι, έτσι δεν θέλουν άλλες απώλειες.

Επιπλέον, η απόφαση να ξοδευτεί ένα τόσο μεγάλο ποσό περιέχει ρίσκο για έναν παίκτη που έχει μόλις δύο ολόκληρες σεζόν στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Επομένως, η Γιουνάιτεντ και ο Σόλσκιερ θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις.