«Ο Σέρχιο Ράμος θέλει να φύγει από την Ρεάλ»!

Μια είδηση που αν ισχύει, θα ταράξει για τα καλά, την ησυχία στην Ρεάλ Μαδρίτης, έβγαλε τηλεοπτικός σταθμός που είπε ότι ο Σέρχιο Ράμος θέλει να φύγει από την ομάδα!

Όπως μετέδωσε χαρακτηριστικά ο σταθμός, ο αρχηγός της «βασίλισσας» ψάχνεται να φύγει και μάλιστα οι εκπρόσωποί του, έχουν έρθει ήδη σε επαφές με άλλες ομάδες! Αν ισχύει, μιλάμε για «βόμβα» μεγατόνων, καθώς ο Σέρχιο Ράμος έχει συνδυάσει την καριέρα του με την ομάδα της Μαδρίτης. Με τίποτα δεν θα περίμεναν οι φίλοι της πως ο Ισπανός αμυντικός θα έχει τάσεις φυγής, αν και βέβαια το ρεπορτάζ δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Όπως ανέφεραν πάντως, η πλευρά του παίκτη έκανε μια έρευνα για την Παρί Σεν Ζερμέν και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και από τις δύο ομάδες, φέρεται να αντίκρισε πόρτες κλειστές όμως!

Ο δημοσιογράφος Χουάνφε Σανθ της «La Sexta» ανέφερε μάλιστα πως ο 33χρονος άσος έχει πει στο οικείο περιβάλλον του πως θέλει να αλλάξει παραστάσεις. Παράλληλα, έχει εκμυστηρευτεί πως γίνονται αρκετά πράγματα που δεν του αρέσουν στην Ρεάλ.

Ίσως ο παίκτης θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος του στην ομάδα και να θέλει να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Ο Ράμος αγωνίζεται με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, από το 2005, έχοντας 419 συμμετοχές με την ομάδα και 59 γκολ.