Μεταγραφική πρόταση για τον γιο του Κριστιάνο!

Μόλις στα 8 του ο Κριστιάνο Ρονάλντο Τζούνιορ είχε την πρώτη του μεταγραφική πρόταση! Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας -στην Ακαδημία που έμαθε μπάλα ο πατέρας του- ήρθε σε επαφή με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και ζήτησε τον γιο του.

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί. Σύμφωνα με την Correio da Manha, άνθρωπος της διοίκησης των «λιονταριών» φέρεται να επικοινώνησε με την γιαγιά του Κριστιάνο Τζούνιορ, Ντολόρες Αβέιρο (σ.σ. η μητέρα του Κριστιάνο Ρονάλντο) προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους.

Η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας παρακολουθεί την εξέλιξη του μεγάλου γιου του σούπερ σταρ της Γιούβε από τότε που ήταν ακόμη στην Ισπανία και οι άνθρωποι της Ακαδημίας θεωρούν ότι έχουν μπροστά τους μια παρόμοια περίπτωση με τον CR7.

Ασφαλώς, ο Κριστιάνο Τζούνιορ είναι πολύ μικρός για να αποχωριστεί αυτή τη στιγμή την οικογένειά του και αυτό είναι το μεγαλύτερο εμπόδιο. Ως γνωστόν αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Ακαδημία της Γιουβέντους και φέτος με την Κ8 των «μπιανκονέρι» κατάφερε να σημειώσει 56 τέρματα και να δώσει 26 ασίστ σε 35 ματς.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στην Ακαδημία της Σπόρτινγκ το 1997 σε ηλικία 12 ετών και έμεινε εκεί για μία πενταετία, πριν ανοίξει τα φτερά του αποδεχόμενος το κάλεσμα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον…