"Η Βίρτους κατέθεσε πρόταση στον Τεόντοσιτς"

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ,η Βίρτους Μπολόνια κατέθεσε πρόταση για διετές συμβόλαιο στον Μίλος Τεόντοσιτς, έχοντας ως βασικό "όπλο" ωστόσο την παρουσία του Σάσα Τζόρτζεβιτς στον πάγκο της.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς βρίσκεται εδώ και μήνες στο στόχαστρο της Βίρτους Μπολόνια. Με την σεζόν να έχει ολοκληρωθεί πλέον για την ιταλική ομάδα, αυτό το ενδιαφέρον μετουσιώθηκε πλέον σε πρόταση.

Αυτό υποστηρίζουν τουλάχιστον ιταλικά ΜΜΕ, με το ραδιόφωνο της "Corriere dello Sport" να αποκαλύπτει την είδηση, για να ακολουθήσει η... αναπαραγωγή της από τα υπόλοιπα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες των Ιταλών, η πρόταση της Βίρτους είναι για διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές ανάμεσα στο 1 και 1.25 εκατ. ευρώ, με τον ιταλικό σύλλογο να ποντάρει στην καλή σχέση του Τεόντοσιτς με τον προπονητή της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς, με τον οποίο συνυπάρχουν και στην εθνική Σερβίας.

Η συγκεκριμένη πρόταση βέβαια μπορεί να αποτελεί υπέρβαση για την Βίρτους, ωστόσο το συμβόλαιο που φέρεται να προσφέρει η κάτοχος του Basketball Champions League δεν μπορεί να θεωρηθεί απαγορευτικό για μία από τις ομάδες της λεγόμενης πρώτης ταχύτητας της EuroLeague. Μένει να φανεί έτσι αν η ιταλική ομάδα θα καταφέρει τελικά να κάει την υπέρβαση.

Την φετινή σεζόν ο Τεόντοσιτς φόρεσε την φανέλα των Κλίπερς, έχοντας 3.2 πόντους, 1.1 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ μέσο όρο σε 15 λεπτά συμμετοχής. Λόγω διάφορων τραυματισμών ωστόσο πήρε μέρος μόλις σε 15 αγώνες, πριν μείνει ελεύθερος από τους Κλίπερς στις 7 Φεβρουαρίου 2019. Έκτοτε ο Σέρβος είναι ελεύθερος, αφού παρά τις προτάσεις που είχε στα χέρια του ανακοίνωσε ότι προτιμούσε να ξεκουραστεί, προκειμένου να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας.