Ξεκάθαρη δήλωση Πογκμπά

Ο Πολ Πογκμπά μίλησε σε εκπροσώπους του Τύπου στο Τόκιο και έδειξε πως σκέφτεται να φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! «Νομίζω πως ήρθε η ώρα για μια νέα πρόκληση, κάπου αλλού» είπε!

Ο Γάλλος χαφ, μπορεί βάσει αριθμών να έκανε την καλύτερή του σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ξέσπασμα στο ξεκίνημα της θητείας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο, ωστόσο, η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώθηκε με άσχημο τρόπο και έντονες αποδοκιμασίες του κόσμου προς το πρόσωπό του.

Το κλίμα είναι εξαιρετικά βαρύ για εκείνον στο «Ολντ Τράφορντ», καθώς θεωρεί ότι δεν έφυγε ποτέ από πάνω του η ταμπέλα της μεταγραφής των 100 εκατομμυρίων, ακόμα κι αν ξεπεράστηκε αυτό το ποσό τα χρόνια που ακολούθησαν της επιστροφής του στη Γιουνάιτεντ.

Πλέον, δείχνει ξεκάθαρα πως σκέφτεται πιο έντονα από ποτέ ν' αναζητήσει κάτι καινούριο, λέγοντας σε εκπροσώπους του Τύπου στο Τόκιο όπου βρίσκεται αυτές τις μέρες:

«Πέρασα τρία χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με καλές και κακές στιγμές, όπως συμβαίνει πάντοτε με όλους. Νομίζω όμως ότι πλέον έχει έρθει η ώρα για μια νέα πρόκληση κάπου αλλού»!