ΖΟΤΣ: «Ο Μέλι έπαιζε 5άρι και ο Κάλινιτς 4άρι, είναι φυσιολογικό»;

Η Φενέρμπαχτσε βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο στη σειρά των τελικών με την Εφές και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξεκαθάρισε ότι η εφετινή σεζόν είναι ξεχωριστή για τον ίδιο,  

Η Εφές επικράτησε με 86-76 της Φενέρμπαχτσε και χρειάζεται μία νίκη για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα παρά τη μεγάλη εμφάνιση του Κώστα Σλούκα ενώ μετά από το τέλος του αγώνα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στάθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζει φέτος η ομάδα του.

«Η σειρά των τελικών δεν είναι εύκολη, αντιμετωπίζουμε μια πολύ καλή ομάδα και γνωρίζουμε καλά ο ένας τον άλλον. Οι παίκτες μου προσπάθησαν κι έδωσαν τα πάντα! Απόψε, για παράδειγμα ο Ντουβερίογλου δεν είπε ότι αισθανόταν άσχημα. Ήθελε να βοηθήσει την ομάδα... Ο Νικολό Μέλι έπαιξε σαν "5άρι", ο Κάλινιτς έπαιξε σαν "4άρι". Είναι αυτό φυσιολογικό για την ομάδα μας; Συμβαίνουν πολλά πράγματα αλλά ΟΚ. Οι παίκτες μου με κάνουν υπερήφανο. Είναι ξεχωριστή χρονιά για μένα. Υπό αυτές τις συνθήκες πρέπει να έχω τους παίκτες μου έτοιμους και ετοιμοπόλεμους. Να είστε σίγουροι ότι θα παλέψουμε, ανεξάρτητα με το αποτέλεσμα του επόμενου αγώνα. Είμαι πολύ υπερήφανος γι' αυτούς».