Υποψήφιοι για τα βραβεία του ESPN Αντετοκούνμπο και Τσιτσιπάς!

Έτοιμοι να «γράψουν» ακόμα μία χρυσή σελίδα στην επαγγελματική τους καριέρα είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς, μιας και αμφότεροι είναι υποψήφιοι για τα βραβεία του ESPN.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το ESPN ανακοίνωσε τους υποψήφιους για τα βραβεία της χρονιάς και μέσα από τη λίστα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Γιάννης Αντετοκούνμπο και Στέφανος Τσιτσιπάς, οι οποίοι έκαναν μία εξαιρετική χρονιά στα αθλήματά τους.

Πιο συγκεκριμένα ο σούπερσταρ των Μιλγουόκι Μπακς είναι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες, σε εκείνη του καλύτερου άνδρα αθλητή και σε εκείνη του καλύτερου παίκτη του NBA, μαζί με τους Τζέιμς Χάρντεν, Κέβιν Ντουράντ και Πολ Τζορτζ.

Ακόμη, στη λίστα με τα υποψήφια βραβεία βρίσκεται και το νικητήριο καλάθι του Καουάι Λέοναρντ, κόντρα στους Φιλαδέλφεια Σίξερς, ως η κορυφαία στιγμή σε αγώνα.

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι υποψήφιος για καλύτερος άνδρας τενίστας και βρίσκεται στη λίστα δίπλα σε τρεις θρύλους του αθλήματος, τους Νόβακ Τζόκοβιτς, Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Οι βραβεύσεις των κορυφαίων παικτών αλλά και στιγμών, θα γίνουν στις 10 Ιουλίου και αναμένονται με μεγάλη αγωνιά για να δούμε αν οι δύο Έλληνες αθλητές καταφέρουν να αποσπάσουν κάποιο βραβείο.