Ντε Λαουρέντις: «Εχουμε πρόβλημα με τον χαρακτήρα του Μανωλά»

Ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δουλεύει την απόκτηση του Κώστα Μανωλά από την Ρόμα, όμως τόνισε ότι υπάρχουν θέματα με τον χαρακτήρια και τον μισθό του.

Για τον Ελληνα σέντερ-μπακ, που πριν μερικές μέρες έκλεισε τα 28, ενδιαφέρθηκαν Μίλαν και Γιουβέντους, όμως τις τελευταίες μέρες η Νάπολι βγήκε πιο μπροστά, από τη στιγμή που ο Ισπανός στόπερ, Ραούλ Αλμπιόλ, θέλει να αποχωρήσει.

«Το δουλεύουμε. Ο Αλμπιόλ έχει ενημερώσει ότι δεν θέλει να μείνει και εμείς δεν υποχρεώνουμε κανέναν. Αν φύγει, θα μας κάνει χάρη» είπε ο Ντε Λαουρέντις. «Ο Μανωλάς μπορεί να είναι μια καλή λύση για αντικαταστάτης. Με τον Μανωλά όμως, έχουμε προβλήματα με τον χαρακτήρα του, κάποιες φορές έχει νεύρα. Θέλουμε οι παίκτες μας να είναι ήρεμοι. Ενα ακόμα πρόβλημα είναι η Ρόμα, η οποία άλλαξε τη στάση της. Προσπαθούμε να δούμε αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε σε μια σωστή και λογική τιμή. Ο Μανωλάς βρίσκεται σε μια ηλικία που δεν μπορεί να πουληθεί. Για μένα, είναι καλός, όμως δεν πρέπει να σπαταλήσουμε χρήματα. Εχει μεγάλο μισθό».