Μπερλουσκόνι: «Πρέπει να εξηγήσω στον Τζαμπάολο πώς να μας κάνει πιο επιθετικούς»!

Αφού ανέφερε ότι είχε προτείνει τον Μάρκο Τζαμπάολο από το 2016, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ζήτησε συνάντηση μαζί του, ώστε να του δώσει συμβουλές για ωραίο ποδόσφαιρο στους Ροσονέρι.
 
Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι μπορεί αν έχει φύγει από την ηγεσία της Μίλαν, αλλά θα είναι για πάντα η... Μίλαν. Κάπως έτσι, σωστά ή λάθος, έχει άποψη για όλα. Δεν θα γινόταν λοιπόν να μην ισχύει αυτό και για τον νέο προπονητή των Ροσονέρι. Ο Δον Σίλβιο αφού τον παίνεψε και υπενθύμισε ότι εκείνος τον είχε προτείνει από το 2016 κιόλας, ανέφερε ότι σκοπεύει να συναντήσει κιόλας τον Μάρκο Τζαμπάολο, ωστε να του εξηγήσει πώς θα πρέπει να παίζει επιθετικά η ομάδα.
 
«Ηθελαν τον Μοντέλα κι εγώ τους έλεγα να πάρουν τον Τζαμπάολο. Εάν ήταν στο χέρι μου, θα τον είχαμε προσλάβει από το 2016. Πρόκειται για προπονητή με επιθετική νοοτροπία, αυτή που χρειάζεται η Μίλαν. Θα ρωτήσω τον πρόεδρο εάν μπορώ να τον συναντήσω, ώστε να να του δώσω ορισμένες συμβουλές. Είμαι άλλωστε βέβαιος ότι θα επαναφέρει τον ρόλο του trequartista. Είμαι χαρούμενος, επειδή αισθάνομαι ότι η Μίλαν θα επιστρέψει σε μέρες καλού ποδοσφαίρου».