Φαν Χάαλ: «Πόσα Champions League έχει κατακτήσει η Μπαρτσελόνα με αυτόν που λέτε κορυφαίο;»

«Καρφιά» από τον Λουίς Φαν Χάαλ για την Μπαρτσελόνα και τον Λιονέλ Μέσι, ενώ κάτι ανάλογο έπραξε και για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Νεϊμάρ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα El Pais και δεν έχασε την ευκαιρία να προκαλέσει με τα λεγόμενά του καθώς... επιτέθηκε εναντίον του Λιονέλ Μέσι, αλλά και του Νεϊμάρ, για τον αριθμό των κατακτήσεων των Champions League με Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν αντίστοιχα.

«Πόσα Champions League έχει κατακτήσει η Μπαρτσελόνα με αυτόν που λένε ότι είναι κορυφαίος στον κόσμο; Δείτε και τον Νεϊμάρ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Πόσα Champions League πήρε; Ο Νεϊμάρ και ο Μέσι μου αρέσουν ατομικά ως παίκτες, αλλά όχι ως παίκτες ομάδας», ανέφερε αρχικά, προσθέτοντας:

«Ο Μέσι θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του για ποιο λόγο πέρασαν τόσα χρόνια από το τελευταίο Champions League. Γιατί αυτό έχει να συμβεί πέντε χρόνια; Ας αναρωτηθεί ως αρχηγός. Μου αρέσει ατομικά ως παίκτης, έχει φοβερά στατιστικό. Αλλά και ο Ράκιτιτς είναι καλός, και ο Κουτίνιο και ο Άλμπα και ο Τερ Στέγκεν».