Παίρνει το «χρίσμα» και για το Μουντιάλ ο Σκαλόνι!

Πολύ πιθανό είναι το ενδεχόμενο παραμονής του Λιονέλ Σκαλόνι στον πάγκο της Εθνικής Αργεντινής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ.

Εξέλιξεις στον ομοσπονδιακό πάγκο της Εθνικής Αργεντινής. Η «αλμπισελέστε» δεν κατάφερε στο πρόσφατο Copa America να επιστρέψει στους τίτλους, ωστόσο η αποτυχία αυτή δεν φαίνεται να επηρεάζει το μέλλον του Λιονέλ Σκαλόνι ως head coach. 
 
O 41χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο που εκπνέει στο τέλος του χρόνου, ωστόσο δημοσιεύματα στην Αργεντινή θέλουν τον ίδιο να παραμένει στον πάγκο και στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, καθώς και στην τελική φάση, εφόσον υπάρχει πρόκριση.
 
Ο general manager της ομοσπονδίας, Σέζαν Λουίς Μενότι, τρέφει εκτίμηση στον Σκαλόνι και τους συνεργάτες του Βάλτερ Σάμουελ και Αϊμάρ, συμπάθεια την οποία θα μεταφέρει στον πρόεδρο Κλαούντιο Τάπια για να δρομολογηθούν εξελίξεις παραμονής.