Κέιν: «Ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας μου»

Ο Χάρι Κέιν ανέφερε πως ήταν από τις στιγμές που απλά... ενεργείς με το ένστικτο, όταν αποφάσισε να κάνει την εντυπωσιακή λόμπα από το κέντρο για το 3-2 της Τότεναμ επί της Γιουβέντους, τονίζοντας φυσικά πως ήταν ένα από τα καλύτερα γκολ της καριέρας του.

Ο Άγγλος επιθετικός των «σπιρουνιών» κατάφερε να κλέψει την παράσταση στη φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο Εθνικό Στάδιο της Σιγκαπούρης για το International Champions Cup, το μεσημέρι της Κυριακής.

Στο 93ο λεπτό με μια επαφή από το χώρο του κέντρου έκανε τη λόμπα και σκόραρε για το τελικό 3-2 απέναντι στους «μπιανκονέρι» του Κριστιάνο και του Ντε Λιχτ.

«Ήταν ενστικτώδες το γκολ. Ο Λούκας Μόουρα έκανε καλή δουλειά για να κλέψει τη μπάλα και επειδή υπήρχαν 1-2 αμυντικοί τριγύρω, ήταν και το τελευταίο λεπτό, σκέφτηκα “γιατί όχι;”. Όταν είδα την πορεία που πήρε η μπάλα άρχισα να σκέφτομαι ότι είχε πιθανότητες να μπει κι έτσι έγινε.

Όταν κερδίζεις ένα τέτοιο ματς και πετυχαίνεις ένα τέτοιο γκολ που είναι από τα καλύτερα που έχω πετύχει στην καριέρα μου, τότε είναι ιδιαίτερο».