874.361 ευρώ το κάθε ποστ!

Σε αδιανόητα νούμερα φτάνει το εισόδημα του Κριστιάνο Ρονάλντο από κάθε «ποστάρισμα» προωθητικού χαρακτήρα στο Instagram, όντας στην κορυφή της λίστας του αθλητικού κόσμου...

Ο CR7 είναι ένα από τα πιο ισχυρά brand names παγκοσμίως κι όχι μόνο στο αθλητικό κομμάτι. Σε ό,τι αφορά το τελευταίο, είναι ο κορυφαίος όλων στο θέμα των εσόδων από τις αναρτήσεις που πραγματοποιεί στο Instagram για τις συνεργασίες εμπορικού χαρακτήρα που έχει υπογράψει.

Τι σημαίνει αυτό;

Ότι για κάθε φωτογραφία που θα βάζει στο Instagram και θα διαφημίζει ένα προϊόν, έχει λαμβάνειν 874.361 ευρώ! Για κάθε μια φωτογραφία!

Η ιστοσελίδα Hopper που αναλύει τους followers και τα έσοδα των διασημοτήτων στο Instagram παρουσιάζει τα συγκεκριμένα νούμερα, με τον Νεϊμάρ να έρχεται δεύτερο στη σχετική λίστα με... μισθό 647.417 ευρώ για κάθε φωτογραφία προωθητικού χαρακτήρα.

Πιο κάτω έρχεται ο Λιονέλ Μέσι με 581.061 ευρώ για κάθε post και το ποδόσφαιρο είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Την τετράδα συμπληρώνει ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ενώ, ο πρώτος... μπασκετικός είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που βρίσκεται στην 5η θέση με 243.902 ευρώ για κάθε φωτογραφία με την οποία βοηθάει τους χορηγούς του και προωθεί τα προϊόντα τους...

Δείτε την πρώτη 10άδα: