«Αν παίζαμε μπάσκετ, θα άλλαζα όλη την ομάδα»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο αποκάλυψε ότι ήταν... έξαλλος με τους παίκτες του στο ημίχρονο του αγώνα με τη Μονακό στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Και ήταν απόλυτα δικαιολογημένη η οργή του Αργεντινού προπονητή, ο οποίος είδε την ομάδα του να βρίσκεται πίσω στο σκορ έχοντας μάλιστα δεχθεί στο πρώτο μισάωρο δύο γκολ από τους Μονεγάσκους. Η Τότεναμ κατάφερε να μειώσει πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος με αποτέλεσμα ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι ποδοσφαιριστές του να φύγουν με σπουδαίο διπλό από το Λονδίνο. 

Ο Ποκετίνο δεν... μάσησε τα λόγια του μετά την αναμέτρηση και «κάρφωσε» τους παίκτες του για την απόδοσή τους. «Αν παίζαμε μπάσκετ, θα είχα αλλάξει όλη την ομάδα με τη μία στο ημίχρονο» είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, η οποία εμφανίστηκε μεν βελτιωμένη στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τη νίκη. 

Στη συνέχεια ο Ποκετίνο τόνισε ότι δεν θα ήθελε να επικαλεστεί ως δικαιολογία το γεγονός ότι η Τότεναμ αγωνίστηκε στο «Γουέμπλεϊ» και όχι στην φυσική έδρα της. «Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο και να δείξουμε μεγαλύτερο πάθος. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στη συνέχεια της διοργάνωσης» κατέληξε ο 44χρονος τεχνικός.