ΝΙΚΟΣ στο Kerkida.net για τον μεγάλο τελικό

Ο Νίκος Παναγιώτου μιλά για… Champions League στο Kerkida.net. Ο Κύπριος κόουτς στέκεται στην εμπειρία του Νάβας αναφερόμενος στον… άσσο ενώ μας δίνει την δική του πρόβλεψη για το σκορ. Πιστεύει παράλληλα ότι τόσο ο Κριστιάνο όσο και ο Σάλαχ θα βρουν τον τρόπο να σκοράρουν. 

Διαβάστε τις τοποθετήσεις του Νίκου Παναγιώτου στο Kerkida.net και τον Αντρέα Ψάλτη. 

Νίκο θα θέλαμε ένα πρώτο σχόλιο για τον αυριανό τελικό… Τι περιμένεις από Ρεάλ και Λίβερπουλ;

"Θα είναι ένας τελικός που θα μας προσφέρει θέαμα. Είναι δύο ομάδες πολύ επιθετικές στο τακτικό κομμάτι. Ελπίζω ότι θα δούμε αρκετά γκολ"

Κέιλορ Νάβας ή Κάριους; Ποια τα υπέρ και τα κατά των δύο κίπερ στο Κίεβο;

"Νομίζω θα έχουν και οι δύο τερματοφύλακες αρκετή δουλειά. Λόγω εμπειρίας, ο Νάβας έχει ένα προβάδισμα απέναντι στον Κάριους. Έχει μια γεμάτη τριετία με συνεχόμενες κατακτήσεις στο Champions League. Από την άλλη ο Κάριους είναι τα τελευταία δύο χρόνια στην Λίβερπουλ αλλά δεν ήταν ο βασικός τερματοφύλακας. Ακόμα και φέτος δεν ήταν βασικός σε όλα τα παιχνίδια. Είναι όμως ένας εξελίξιμος κίπερ. Πιστεύω όμως στην εμπειρία του Κέιλορ Νάβας… Αυτή την στιγμή είναι πιο καλός τερματοφύλακας"

Από την μία ο Κριστιάνο και η παρέα του και από την άλλη η τρομερή τριάδα, Σάλαχ, Φιρμίνο, Μανέ… Ποιος από τους δύο θα έχει δυσκολότερο έργο απέναντι στους τοπ επιθετικούς των δύο ομάδων; 

"Νομίζω ότι ο Νάβας έδειξε τόσο απέναντι στην Γιουβέντους, όσο και κόντρα στην Μπάγερν ένα εξαιρετικό πρόσωπο. Ήταν από τους πρωταγωνιστές στο να περάσει η Ρεάλ. Πράγμα που δεν μας έδειξε ο Κάριους στα αντίστοιχα ματς της Λίβερπουλ. Το να βρίσκεται όμως στην Λίβερπουλ δείχνει ότι είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας"

Ποιο είναι το πιο δυνατό κίνητρο κατά την γνώμη σου, το τρίτο συνεχόμενο τρόπαιο για την Ρεάλ ή η δίψα και ο ενθουσιασμός της Λίβερπουλ; 

"Το τρόπαιο είναι τρόπαιο. Το να φτάσεις μέχρι τον τελικό είναι ότι καλύτερο για τον οποιονδήποτε. Η δίψα είναι η ίδια. Μπορεί η εμπειρία της Ρεάλ σ΄αυτά τα μεγάλα ματς να της δίνει ένα μικρό προβάδισμα αλλά από την άλλη βλέπουμε και την Λίβερπουλ και τον Κλοπ να μπορεί να προετοιμάζει την ομάδα σ΄αυτά τα ματς. Θέλει να επανέλθει η Λίβερουλ στις κατακτήσεις…"

Φρενίτιδα για Σάλαχ ή κλάσικ Κριστιάνο;

"Και οι δυο θα καταφέρουν να σκοράρουν"

Ένα σκορ που προβλέπεις…

"3-1 για Ρεάλ"