«Παίζει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ρονάλντο»

Δικαίωμα να αγωνιστεί απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει σύμφωνα με την Mirror ο Κριστιάνο Ρονάλντο, παρά την απευθείας κόκκινη κάρτα που δέχτηκε κόντρα στην Γιουβέντους.

Η τραβηγμένη από τα μαλλιά αποβολή του Πορτογάλου σούπερ σταρ της Γιουβέντους για φερόμενο χτύπημα στον Μουρίγιο στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League δεν φαίνεται ικανή να του στερήσει την επιστροφή στο «Ολντ Τράφορντ», αυτή την φορά ως αντίπαλος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Mirror, σε συνέχεια του ρεπορτάζ από τον Guardian, που επικαλείται πηγές μέσα από την UEFA, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία δεν θα επιβάλει ποινή μεγαλύτερη από μία αγωνιστική στον Ρονάλντο και ο τελευταίος θα αγωνιστεί κανονικά στην αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 7 Νοεμβρίου.

Βέβαια, δεν μπορεί να «σβήσει» η ποινή της υποχρεωτικής απουσίας του από το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις, αλλά φαίνεται ότι το μέγεθος της ζημιάς θα περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό.

Σε κάθε περίπτωση, η UEFA η οποία έχει διατάξει έρευνα για το περιστατικό θα εξετάσει το γεγονός την ερχόμενη (27 Σεπτεμβρίου) Πέμπτη αλλά στελέχη επισημαίνουν ότι η συμπεριφορά του Ρονάλντο δεν επισύρει αυξημένη ποινή.