Η Γιουνάιτεντ η μοναδική αήττητη ομάδα από Αγγλία

Με μόλις δύο αγωνιστικές να έχουν ολοκληρωθεί στο Champions League, οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες της Αγγλίας έχουν γνωρίσει την ήττα, με την Γιουνάιτεντ να είναι η μοναδική αήττητη.

Σίγουρα δεν το λες και ιδανικό το ξεκίνημα των αγγλικών ομάδων στο φετινό Champions league, καθώς οι τρεις από τις τέσσερις ομάδες μόλις στην δεύτερη αγωνιστική έχουν γνωρίσει ήττα ή και ήττες, ενώ μόνο η Γιουνάιτεντ είναι αήττητη, αλλά και αυτή δεν έχει πείσει με τις εμφανίσεις της με αποκορύφωμα το 0-0 με τη Βαλένθια στο «Ολντ Τράφορντ».

Συγκεκριμένα για τον 2ο όμιλο η Τότεναμ μετράει δύο ήττες. Αρχικά έχασε από την Ίντερ στο Μεάτσα με 2-1 και στην συνέχεια από την Μπαρτσελόνα στο Γουέμπλεϊ με 4-2. Για τον 3ο όμιλο η Λίβερπουλ έχει μία νίκη και μία ήττα. Αρχικά νίκησε την Παρί στο Άνφιλντ με 3-2, ενώ ηττήθηκε από την Νάπολι στο Σαν Πάολο με 1-0. Η Σίτι για τον 6ο όμιλο έχει μία νίκη και μία ήττα επίσης. Οι «πολίτες» έχασαν από την Λυών μέσα στο Μάντσεστερ με 2-1 και νίκησαν με το ίδιο σκορ την Χοφενχάιμ στη Γερμανία. Τέλος η Γιουνάιτεντ για τον 8ο όμιλο έχει μία νίκη και μία ισοπαλία. Συγκεκριμένα την πρώτη αγωνιστική επικράτησε στην Ελβετία της Γιουνγκ Μπόις με 3-0, ενώ αναδείχθηκε στο Ολντ Τράφορντ ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Βαλένθια.

Ναι μεν είμαστε στο ξεκίνημα του Champions League, αλλά είναι αξιοσημείωτο πως καμία αγγλική ομάδα δεν έχει καταφέρει να κάνει το δύο στα δύο και πως μόνο μία δεν έχει γνωρίσει ακόμα την ήττα.