Οι αντιδράσεις του Μουρίνιο, πάντα θα είναι... special (βίντεο)

Κάθε άλλο παρά εντύπωση προκάλεσε η προκλητική κίνηση του Ζοσέ Μουρίνιο προς τους οπαδούς της Γιουβέντους και το gazzetta.gr θυμάται περιστατικά που αποδεικνύουν ότι ο Πορτογάλος... θα παραμείνει ένας ιδιαίτερος προπονητής και θα βρίσκεται μόνιμα στο επίκεντρο για λόγους που δεν αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι και την ομάδα του.

Ο Ζοσέ έκανε την κίνηση «δεν σας ακούω» στο φινάλε του ματς της Τετάρτης στο Τορίνο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κάνει τρομερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με τη Γιουβέντους, σε ένα ματς που θύμισε πολύ εκείνο του επαναληπτικού ημιτελικού του 1999 στην ίδια ιταλική πόλη, κόντρα στον ίδιο αντίπαλο...

Και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μουρίνιο προκαλεί αντίπαλους οπαδούς ή... έχει κάτι να πει και να στείλει το μήνυμά του έπειτα από παιχνίδι της εκάστοτε ομάδας του.

Η στιγμή που επανήλθε στη μνήμη όλων με τεράστια ευκολία με την κίνηση που έκανε ο Πορτογάλος κόουτς στο Juventus Stadium, ήταν ο απόλυτα προκλητικός πανηγυρισμός του στο «Καμπ Νόου», όταν η Ίντερ άντεξε απέναντι στη Μπαρτσελόνα και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Champions League το 2010, φτάνοντας μέχρι και την κατάκτηση του τροπαίου αλλά και του τρεμπλ στην τελευταία σεζόν του «Μου» στον πάγκο των «νερατζούρι».

Αντίστοιχες... στιγμές Ζοσέ έχουν καταγραφεί, φυσικά, επί αγγλικού εδάφους, όπου δεν έχουν λείψει και οι κατά καιρούς καυγάδες με προπονητές όπως οι Μαρκ Χιουζ, Αρσέν Βενγκέρ, Αντόνιο Κόντε αλλά και την πρόσφατη κόντρα του με το μέλος του τεχνικού επιτελείου της Τσέλσι επί εποχής Μαουρίσιο Σάρι στους «μπλε» του Λονδίνου.

Ο Μουρίνιο έχει πανηγυρίσει έξαλλα στο «Άνφιλντ» σε νίκη των «μπλε» επί της Λίβερπουλ δείχνοντας το σήμα στο μπουφάν του προς τους οπαδούς των «κόκκινων», ενώ, έχει κάνει κάτι ανάλογο και όταν πλέον βρέθηκε στην τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πήρε νίκη απέναντι στην πρώην του, Τσέλσι, σε ημέρες που ... ήταν πλέον 100% «κόκκινος διάβολος».

Στη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης είχε υπάρξει στιγμή που είχε πανηγυρίσει μπροστά από τον πάγκο της Βιγιαρεάλ μαζί με ορισμένους φίλους της «βασίλισσας» και μάλιστα, ποδοσφαιριστής της αντίπαλης ομάδας του είχε πετάξει αντικείμενο εμφανώς ενοχλημένος από τη συμπεριφορά του «special one».

Πολύ πιο πρόσφατα, υπάρχει το περιστατικό με τις ύβρεις που του καταλογίζονται μπροστά στην κάμερα στη λήξη του παιχνιδιού με τη Νιούκαστλ στο πρωτάθλημα και την τρομερή ανατροπή με το τελικό 3-2 στο «Ολντ Τράφορντ», όπως επίσης υπάρχει η... βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του «Στάμφορντ Μπριτζ» και η υπενθύμιση στους οπαδούς της Τσέλσι για τα τρία πρωταθλήματα που τους έχει χαρίσει στο πέρασμά του από τον πάγκο του κλαμπ.