«Χτύπησε» κάνοντας... 21 ο Κριστιάνο

Χρειάστηκε 21 σουτ στο Champions League, σαν το... γνωστό παιχνίδι με τραπούλα, για να ξαναβρεί δίχτυα ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο Champions League, ενώ μάλιστα, έκανε υπομονή για 7,5 αγωνιστικές ώρες προκειμένου να σκοράρει στη διοργάνωση από την 11η Απριλίου!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ άνοιξε το σκορ για τους «μπιανκονέρι» με εκπληκτικό τρόπο φεύγοντα στην πλάτη της άμυνας της Γιουνάιτεντ από ψηλή μπαλιά του Μπονούτσι και τελειώνοντας με τη μια τη φάση για νικήσει τον Νταβίντ Ντε Χέα και να πανηγυρίσει κόντρα στους αγαπημένους του «κόκκινους διαβόλους».

Αυτό το γκολ, ήταν το πρώτο του στο Champions League ως μέλος της Γιουβέντους και επιτεύχθηκε στο 21ο σουτ που δοκίμασε στο τουρνουά από την περασμένη αγωνιστική περίοδο. 

Την τελευταία φορά που είχε σκοράρει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, πριν από το βράδυ της Τετάρτης, το ημερολόγιο έγραψε 11 Απρίλη και ήταν η ρεβάνς των ημιτελικών, όπου τότε ακόμα αγωνιζόταν για λογαριασμό της Ρεάλ Μαδρίτης και απέκλεισε τη Γιουβέντους, η οποία είχε κάνει τεράστια προσπάθεια στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Ευστόχησε σε πέναλτι στο 90' + 7', η «βασίλισσα» πέρασε στον τελικό κι από εκεί κι έπειτα, ο Κριστιάνο βρήκε ξανά δίχτυα στην 4η αγωνιστική των φετινών ομίλων και πιο συγκεκριμένα στο 65' της αναμέτρησης με τον σύλλογο του Μάντσεστερ.