"Θα έδινα μια κλωτσιά στον κ@λο του Μουρίνιο"

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έδειξε τα... αυτιά του στους οπαδούς της Γιουβέντους μετά τη νίκη της Γιουνάιτεντ και πυροδότησε αντιδράσεις, με την τελευταία επίθεση στον Πορτογάλο να γίνεται από τον Στέφανο Τακόνι.

Το Γιουβέντους-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αναμενόμενο πως θα τραβούσε πάνω του τα περισσότερα φλας όσον αφορά στους αγώνες της Τετάρτης, ωστόσο ουδείς ήταν σε θέση να προβλέψει τον ντόρο που έγινε.

Και αυτό γιατί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε απίστευτη ανατροπή από το... πουθενά και υποχρέωσε την Γιουβέντους στην πρώτη φετινή της ήττα σε όλες τις διοργανώσεις μετά από 13 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ ο Ζοζέ Μουρίνιο έβαλε μπουρλότο στην εξέδρα των "μπιανκονέρι", δείχνοντας τα... αυτιά του!

Η κίνηση αυτή σχολιάστηκε δυσμενώς από αρκετούς, μεταξύ των οποίων ο παλαίμαχος μέσος των "κόκκινων διαβόλων" Πολ Σκόουλς αλλά και η αγγλική εφημερίδα "Sun", ενώ πυρά κατά του Πορτογάλου τεχνικού εξαπέλυσε και μία παλιά γνώριμη μορφή του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Ο λόγος για τον άλλοτε πορτιέρε της εθνικής Ιταλίας και της Γιουβέντους (έπαιξε στους Τορινέζους από το 1983 μέχρι το 1992) Στέφανο Τακόνι, με τον 61χρονο πλέον Ιταλό να δηλώνει για τον Μουρίνιο:

"Του αρέσε να προκαλεί και το έκανε. Αν προκλήθηκε; Εμένα με έβριζαν για 25 χρόνια... Κάθε φορά που έπαιζα κόντρα στην Νάπολι, με διασκέδαζε και εμένα να προκαλώ.

Εγώ θα έδινα μία κλωτσιά στον κ@λο του Μουρίνιο". Όσον αφορά στην ανατροπή της οποίας έπεσε θύμα η "βέκια σινιόρα", ο Στέφανο Τακόνι στάθηκε στην αδυναμία που εδειξε η Γιουβέντους σε αγωνιστικό και πνευματικό επίπεδο στο τελευταίο δεκάλεπτο και έριξε ευθύνη στον κίπερ Στσέσνι στη φάση του δεύτερο γκολ της Γιουνάιτεντ.