Άλλη μια και... έκλεισε το παζλ των «16» του Champions League

Από την αναμέτρηση Σαχτάρ – Λυών στον όμιλο της Μάντσεστερ Σίτι, θα προκύψει απόψε η τελευταία ομάδα που θα περάσει στους «16» του φετινού Champions League, με το παζλ της επόμενης φάσης της διοργάνωσης να έχει πλέον ολοκληρωθεί κατά το ... 99%.

Η βραδιά της Τρίτης, όσα συνέβησαν στο Άνφιλντ, η τρομερή πρόκριση της Τότεναμ, η «αυτοκτονία» της Ίντερ και η πρωτιά της Ντόρτμουντ στο γκρουπ με την Ατλέτικο ολοκλήρωσαν ουσιαστικά τις πιο... εντυπωσιακές εξελίξεις στη φάση των ομίλων του τουρνουά, αφού πλέον αναμένεται μονάχα η νικήτρια του ματς ανάμεσα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Λυών ώστε να προκύψει η 16η ομάδα που θα βρεθεί στον επόμενο γύρο του UEFA Champions League.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει τουλάχιστον για τα ... προσχήματα να μην ολοκληρώσει τη φετινή της παρουσία στ' αστέρια δίχως βαθμό, αντιμετωπίζοντας στη Λισαβόνα τη Μπενφίκα, εκεί όπου η Μπάγερν έχει αβαντάζ για την πρωτιά του γκρουπ. Παρόμοια κατάσταση και στον 8ο όμιλο με τη Γιουβέντους να έχει το πάνω χέρι έναντι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το ρετιρέ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τετάρτης 12/12:

Ρεάλ Μαδρίτης – ΤΣΣΚΑ Μόσχας (19:55, CosmoteSport 3 HD)

Βικτόρια Πλζεν – Ρόμα (19:55, CosmoteSport 5 HD)

Μπενφίκα – ΑΕΚ (22:00, CosmoteSport 2 HD)

Άγιαξ – Μπάγερν Μονάχου (22:00, CosmoteSport 3 HD)

Βαλένθια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, CosmoteSport 6 HD)

Γιούνγκ Μπόις – Γιουβέντους (22:00, CosmoteSport 7 HD)

Μάντσεστερ Σίτι – Χόφενχαϊμ (22:00, CosmoteSport 8 HD)

Σαχτάρ Ντόνετσκ – Λυών (22:00, CosmoteSport 9 HD)