"Αυτά τα γκολ που τρώμε, δεν είναι για μεγάλη ομάδα"!

Ο Κώστας Μανωλάς ήταν εμφανώς εκνευρισμένος μετά το νέο άσχημο αποτέλεσμα της Ρόμα, την ήττα στην Τσεχία από την Πλζεν, και μίλησε "έξω από τα δόντια" για την απόδοση όλης της ομάδας του.

Η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπολόνια (2-2) στο πρωτάθλημα είχε ως αποτέλεσμα η διοίκηση της Ρόμα να επιβάλλει ritiro στην ομάδα για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, ούτε όμως το μάντρωμα στο προπονητικό κέντρο της Τριγκόρια, αποδείχτηκε ως το... αντίδοτο στην αγωνιστική κρίση.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε το βράδυ της Τετάρτης, με την ομάδα του Ντι Φραντσέσκο να αποδίδει κάτω των δυνατοτήτων της και να γνωρίζει την ήττα με 2-1 στην Τσεχία από την Βικτόρια Πλζεν, για την 6η και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το γεγονός πάντως ότι η πρόκριση στους "16" είχε εξασφαλιστεί, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον Κώστα Μανωλά από το να εκφράσει παράπονα για την εικόνα της ίδιας του της ομάδας, με τον διεθνή στόπερ να κάνει δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.

"Δεχόμαστε γκολ και σε κάθε κίνηση που κάνουν οι αντίπαλοι, είναι επικίνδυνοι. Θα πρέπει να είμαστε πιο συμπαγείς και να αναχαιτίζουμε τους αντιπάλους. Δεν επιτρέπεται μεγάλη ομάδα να δέχεται τέτοια γκολ.

Πάντα λέω ότι δεν είναι τέσσερις που αμύνονται αλλά έντεκα. Γι' αυτό δεχόμαστε πάντα γκολ. Θα πρέπει να έχουμε περισσότερο κουράγιο, να βρούμε ηρεμία και προσωπικότητα για να βγούμε από αυτή τη φάση, όπως έχουμε κάνει στο παρελθόν.

Δεν κάναμε άσχημο παιχνίδι αλλά στις δύο πρώτες φάσεις, δεχτήκαμε δύο γκολ. Δεν μπορούμε να μιλάμε μόνο για ατυχία, αυτό σημαίνει πως δεν είμαστε τώρα στα καλύτερά μας", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός των "τζαλορόσι".