Κόντρα στην "εχθρό" του ο Κλοπ (βίντεο)

Ο Γιούργκεν Κλοπ επιστρέφει για τρίτη φορά στην Γερμανία, αυτή την φορά κόντρα στην «εχθρό» Μπάγερν Μονάχου και όλοι περιμένουν πως και πως τις αναμετρήσεις των Βαυαρών με την Λίβερπουλ.  

Είναι ο άνθρωπος που δείχνει να πραγματοποιεί το όνειρο πραγματικότητα και να οδηγήσει την Λίβερπουλ στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά το 1990. Ο λόγος για τον Γιούργκεν Κλοπ ο οποίος τον Φεβρουάριο θα επιστρέψει στην πατρίδα του την Γερμανία για να αντιμετωπίσει όχι την αγαπημένη του Ντόρτμουντ, όπως το 2016, αλλά την «εχθρό» του, Μπάγερν Μονάχου.

Η Λίβερπουλ η οποία τερμάτισε στην δεύτερη θέση του ομίλου της, γνώριζε ότι θα είχε δύσκολο έργο στην κλήρωση αφού θα έπαιρνε ομάδα από το πάνω ράφι. Ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Γιουβέντους και η Μπάγερν Μονάχου ήταν στους πιθανούς αντιπάλους των «κόκκινων» με την πρωταθλήτιρα Γερμανίας τελικά να είναι ο αντίπαλος στην φάση των «16» τον Φεβρουάριο.

Για τον Κλοπ είναι ένα έξτρα κίνητρο οι αγώνες αυτοί, αφού αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πάρει κατά κάποιο τρόπο την εκδίκησή του από την Μπάγερν για τον τελικό του Champions League στο Γουέμπλεϊ το 2013.

Παράλληλα, αυτή θα είναι η τρίτη φορά που ο τεχνικός της Λίβερπουλ θα επιστρέψει στην πατρίδα του, μετά το 2016 και την ισοπαλία 1-1 με την αγαπημένη του Ντόρτμουντ, και τη νίκη 2-1 επί της Χόφενχαϊμ τον Αύγουστο του 2017. Κοινή συνισταμένη και στις δύο περιπτώσεις; Ο Κλοπ έφυγε αήττητος έχοντας βρει το κουμπί των συμπατριωτών του. Θα τριτώσει το καλό για τον ίδιο ή η Μπάγερν όπως έκανε χρόνια με τον τεχνικό της Λίβερπουλ θα τον κατατροπώσει ξανά; Απαντήσεις τον Φεβρουάριο.  

Δείτε τις δύο προηγούμενες επιστροφές του Κλοπ στην Γερμανία:

Ντόρτμουντ - Λίβερπουλ 1-1 

Χόφενχαϊμ - Λίβερπουλ 1-2