Απίστευτος τραυματισμός Σάντσες: «Τράκαρε» με τον επόπτη

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Αλέξις Σάντσες στο εκτός έδρας ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι για το Κύπελλο Αγγλίας έπειτα από σύγκρουση που είχε με τον επόπτη στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Ενός κακού μύρια έπονται» λέει μία φράση, η οποία ταιριάζει γάντι στην περίπτωση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχασε μεν με 2-0 στην έδρα της από την Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι που κάνει δύσκολη την υπόθεση πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εκτός όμως από το αποτέλεσμα οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν να αντιμετωπίσουν και τα προβλήματα τραυματισμών που προέκυψαν από το ματς.

Πιο συγκεκριμένα οι Λίνγκαρντ και Μαρσιάλ τραυματίστηκαν σε αυτόν, ενώ εκτός για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με την Τσέλσι, όπως όλα δείχνουν θα τεθεί και ο Αλέξις Σάντσες. Ο ίδιος κατά την διάρκεια της προθέρμανσης που έκανε για να περάσει στο ματς συγκρούστηκε με τον επόπτη.

Ο ίδιος μπήκε κανονικά στο παιχνίδι όπου και έβγαλε το ενενηντάλεπτο, ωστόσο οι πόνοι που αντιμετώπιζε συνέχιζαν να υφίστανται, με τον τραυματισμό του όπως όλα δείχνουν μόνο επιπόλαιος να μην είναι κάτι που σημαίνει πως η συμμετοχή του, στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου της Δευτέρας (18/2) κόντρα στην Τσέλσι είναι πλέον αμφίβολη.