Λυών - Μπαρτσελόνα: Δυο άρρωστα παιδάκια είδαν το ματς μέσω ρομπότ

Το βράδυ της Τρίτης η Λυών υποδέχθηκε την Μπαρτσελόνα στο πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τη φάση των "16" του Champions League και τα ιδρύματα των δύο συλλόγων έδειξαν πως υπάρχουν αρκετά πράγματα που είναι πάνω από το ποδόσφαιρο δίνοντας χαρά σε δυο παιδιά που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες παρακολουθώντας ποδόσφαιρο.

Τόσο ο Τζιμπρίλ από την Λυών όσο και ο Τζόις από την Βαρκελώνη αν και βρίσκονταν στα δωμάτια τους στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται είχαν την ευτυχία έστω και εικονικά να βρεθούν στο γήπεδο της Λυών και να παρακολουθήσουν τα ινδάλματα τους και την αναμέτρηση των δυο ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.

Για να γίνει βέβαια αυτό επιστρατεύτηκαν δυο ρομπότ αλλά και η συνεργασία των δυο ιδρυμάτων της Λυών και της Μπαρτσελόνα που έκαναν πραγματικότητα το όνειρο των Τζιμπρίλ και Τζόις.

Μάλιστα και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα ινδάλματα τους πριν την έναρξη της αναμέτρησης με τους παίκτες της Μπάρτσα και αυτούς της Λυών να ανταποκρίνονται με μεγάλη χαρά σε αυτή την πρωτοβουλία.