Μέσι - Ρονάλντο μόνο στον τελικό!

Μόνο στον μεγάλο τελικό του Champions League θα μπορούν να βρεθούν αντίπαλοι ο Λιονέλ Μέσι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εφόσον βέβαια Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους ξεπεράσουν τους αντιπάλους τους.

Είναι το όνειρο του κάθε ποδοσφαιρόφιλου στον κόσμο. Μέσι εναντίον Ρονάλντο, Ρονάλντο εναντίον Μέσι. Οι δύο GOAT να βρεθούν αντίπαλοι σε ένα ματς που θα κρίνει τον τίτλο της σπουδαιότερης διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Και η κλήρωση τα έφερε έτσι ώστε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους μπορούν να βρεθούν μόνο στον τελικό, κάτι που σημαίνει πως οι δύο σούπερ σταρ θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι το Μάιο και να κλείσουν ραντεβού στην Μαδρίτη στο Wanda Metropolitano για να λύσουν τις διαφορές τους.

Πάντως, να πούμε εδώ ότι στη μία και μοναδική φορά που Μέσι και Ρονάλντο βρέθηκαν αντίπαλοι στον μεγάλο τελικό του Champions League ήταν το 2009 στην Ρώμη με τον Μέσι και την Μπαρτσελόνα να κερδίζουν κατά κράτος τον Κριστιάνο και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0 με τον Αργεντινό να πετυχαίνει το δεύτερο γκολ των Καταλανών.