6500+ ψήφοι... με Λίβερπουλ και Άγιαξ να ξεχωρίζουν

Το Champions League μπαίνει στην τελική ευθεία και το τελευταίο γκάλοπ της ιστοσελίδας μας ήταν αφιερωμένο σε αυτό. Ζητήσαμε να μας πείτε ποιά από τις οχτώ ομάδες που συνεχίζουν σας άρεσε περισσότερο και η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, με 6500+ αναγνώστες μας να εκφράζετε την άποψή σας.

Στην πρώτη θέση η Λίβερπουλ που συγκέντρωσε το 26% των ψήφων. Η πρόκριση επί της Μπάγερν και ειδικά το 1-3 μέσα στο Μόναχο, "κέρδισε" τους ποδοσφαιρόφιλους για μια ομάδα που ούτως ή άλλως είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Κύπρο.

Ακολούθησε ο Άγιαξ με 20% μετά την απίστευτη πρόκριση επί της Ρεάλ. Το 1-4 μέσα στην Ισπανία ήταν εκκωφαντικό και σίγουρα εντυπωσίασε τους ουδέτερους φιλάθλους.

Στην τρίτη θέση η Γιουβέντους που με πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο το "γύρισε" κόντρα στην Ατλέτικο. Η Μεγάλη Κυρία συγκέντρωσε το 16% των ψήφων.

Πολύ κοντά με 14% η Μπαρτσελόνα που εύκολα απέκλεισε την Λυών και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την επική ανατροπή επί της Παρί.

Πιο κάτω η Σίτι που πήρε το 7% μετά τον... περίπατο επί της Σάλκε ενώ στις τελευταίες θέσεις Τότεναμ και Πόρτο με ελάχιστες ψήφους.