Γκουαρδιόλα: "Γκολ με το χέρι ο Γιορέντε, μόνο στο βόλεϊ..."

Πεπεισμένος πως ο Φερνάντο Γιορέντε χρησιμοποίησε το χέρι του για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Μάντσεστερ Σίτι και ότι το γκολ αυτό -που έστειλε την Τότεναμ στα ημιτελικά του Champions League- δεν έπρεπε να κατακυρωθεί από τον διαιτητή Τσακίρ, εμφανίστηκε με δηλώσεις του ο Πεπ Γκουαρδιόλα.

"Το ποδόσφαιρο είναι πάντα απρόβλεπτο, εγώ συνεχίζω να υποστηρίζω το VAR, όμως είμαστε εκτός Champions League από ένα λάθος.

Αποκλειστήκαμε από ένα γκολ με το χέρι καθώς το γκολ του Γιορέντε μπορούμε να το δούμε μόνο σε ένα ματς βόλεϊ. Εμένα μου αρέσουν οι δίκαιες αποφάσεις, το δίκαιο ποδόσφαιρο.

Στηρίζω το VAR αλλά υπάρχει μία οπτική γωνία που δείχνει πως υπήρχε χέρι από τον Γιορέντε. Ο διαιτητής πρέπει να βοηθηθεί", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο Γκουαρδιόλα μετά τον αποκλεισμό της Σίτι από τα ημιτελικά του Champions League, και πρόσθεσε:

"Χάσαμε ένα πέναλτι στον πρώτο αγώνα. Δημιουργήσαμε έναν απίστευτο αριθμό ευκαιριών απόψε. Αντιδράσαμε καλά. Κάναμε λάθη και σε αυτή τη διοργάνωση τιμωρούνται.

Δυστυχώς το τέλος ήταν άσχημο για μας. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάμε πως έχουμε κάνει εκπληκτικά πράγματα στις δύο τελευταίες σεζόν. Είμαι τόσο υπερήφανος.

Αυτός ο σύλλογος έχει βρεθεί σε ημιτελικά Champions League μόνο μία φορά στην ιστορία του".