Ξέσπασε στη μεικτή ζώνη: "Γ@@@ το VAR!"

Ο δεύτερος προημιτελικός Champions League μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τότεναμ ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστικός καθώς προσέφερε επτά γκολ και χορταστικό θέαμα στο φίλαθλο κοινό, ωστόστο το εντυπωσιακό είναι πως το γκολ που σχολιάστηκε περισσότερο απ'όλα ήταν αυτό που δεν μέτρησε!

Αναφερόμαστε στη φάση του 93ου λεπτού όπου ο Ραχίμ Στέρλινγκ νίκησε τον Λορίς και πανηγύρισε το 5-3 που έδινε την πρόκριση στην Σίτι, με τις κάμερες να καταγράφουν τον Πεπ Γκουαρδιόλα σε στιγμές παραφροσύνης στον πάγκο λίγο πριν έρθει η κατάρρευσή του ελέω της χρήσης του VAR!

Σε αντίθεση πάντως με τον Καταλανό τεχνικό που πήρε ψύχραιμα την απόφαση να μη μετρήσει το γκολ (διαπιστώθηκε πως ήταν σε θέση οφσάιντ ο Αγκουέρο που έδωσε την ασίστ) και διατύπωσε απλώς μερικά παράπονα στη συνέντευξη Τύπου, η αντίδραση του Φερναντίνιο ήταν πιο έντονη.

Όταν δημοσιογράφος της αγγλικής "Mirror" τον πλησίασε για να του πάρει κάποιες δηλώσεις για το ματς, ο Βραζιλιάνος έδειξε την έντονη ενόχλησή του για τα όσα είχαν προηγηθεί και αρκέστηκε να πει τα εξής: "Γ@@@ το VAR".