Βραδιές Champions League: Μάθε πώς και πού να δεις τους αγώνες σαν VIP

Με το UEFA Champions League να μπαίνει στην τελική ευθεία, η αγωνία των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων κορυφώνεται!

Βρήκαμε λοιπόν και σας παραθέτουμε τους καταλληλότερους χώρους για την απόλυτη εμπειρία Champions League, που κάθε λάτρης του ποδοσφαίρου θα ήθελε να ζήσει, με τα Heineken VIP Experience.

Παρακολουθήστε όλες τις μοναδικές φάσεις του κάθε αγώνα σε ένα από τα πιο κάτω bar/pub και ανεβάστε  την αδρεναλίνη στα ύψη παρέα με τη Heineken, για να έχετε την ευκαιρία να δείτε τους επόμενους αγώνες σαν VIP. 

Συγκεκριμένα, επιλέγοντας Heineken κατά τη διάρκεια των αγώνων σε ένα από τα πιο κάτω bar/pubs,  συμμετέχετε σε κλήρωση για να απολαύσετε τον επόμενο αγώνα μαζί με τρεις φίλους τους σε αποκλειστικούς VIP χώρους που δημιούργησε η Heineken για το σκοπό αυτό. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, οι νικητές θα ζήσουν την απόλυτη Champions League εμπειρία, αφού θα παρακολουθήσουν τον αγώνα με άφθονη παγωμένη μπύρα Heineken, φαγητό και πλούσια δώρα.

Ο διαγωνισμός ισχύει για τους πιο κάτω χώρους:

Λευκωσία: Box-t, Baristic, Foodparkcity, Monaco

Λάρνακα: Savino, Bay Street

Λεμεσός: Hamlet, Trippers, Chester’s, Barleys, Nagshead

Πάφος: Centrale, Metaxi Mas

Ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου: Liquid 

Η Heineken έχει πλέον ταυτιστεί με το Champions League, αφού ξεκίνησε τη συνεργασία της με την UEFA το 1994, καθιστώντας την μια από τους μακροβιότερους υποστηρικτές της διοργάνωσης.

Ανανεώνοντας τη συνεργασία της με την UEFA, η Heineken παραμένει επίσημος Χορηγός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μέχρι το τέλος των αγώνων του 2021, ενώ παράλληλα η συνεργασία συμπεριλαμβάνει και τα UEFA Super Cup 2019 και 2020.

Απολαύστε τους ερχόμενους νοκ άουτ αγώνες του Champions League μαζί με την παρέα σας και ζήστε την μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία που σας προσφέρει η μπύρα Heineken.