Ξαναβλέπει τον τελικό του 2010 και αποθεώνει την Ίντερ

Πέρασαν εννέα χρόνια από τον θρίαμβο της Ίντερ επί της Μπάγερν στον τελικό του Champions League, όμως ο Μουρίνιο όχι μόνο δεν ξεχνάει αλλά αποδίδει τα εύσημα και στους πρώην παίκτες του (VIDEO).

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η πιο επιτυχημένη σεζόν στην ιστορία της Ίντερ ήταν το 2009-2010 όταν έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου που κατακτάει το τρεμπλ, και ο άνθρωπος που έχει κερδίσει το σεβασμό όλων των ιντερίστι για το παραπάνω επίτευγμα δεν ειναι άλλος από τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ήταν άλλωστε εκείνος που μπόρεσε, μόλις στη δεύτερη (και τελευταία όπως αποδείχτηκε) σεζόν του να οδηγήσει τους "νερατζούρι" στην κορυφή της Ευρώπης μετά το 1965 και έκτοτε η ομάδα του Μιλάνου δεν έχει καταφέρει χωρίς αυτόν στον πάγκο να εμφανιστεί ανταγωνιστική απέναντι στην Γιουβέντους.

Το πόσο ισχυρό είναι πάντως το δέσιμο του "special one" με την Ίντερ φάνηκε από ένα video που είδε το φως της δημοσιότητας με αφορμή τη συμπλήρωση εννέα ετών από τον τελικό του Champions League του 2010, με τον Πορτογάλο να παρακολουθεί highlights του ματς από το κινητό του και να μην κρύβει τη συγκίνησή του.

"Μεγάλοι άνδρες... 22 Μαΐου", ήταν το μήνυμα του Μουρίνιο μπροστά στην κάμερα για την τεράστια επιτυχία που είχε βιώσει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου" ως προπονητής της Ίντερ, λίγο πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης.