Αισιοδοξία για Κέιν στον τελικό

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συμμετοχή του Χάρι Κέιν στον τελικό του Champions League με τη Λίβερπουλ στη Μαδρίτη (1/6).

Μία εβδομάδα έμεινε για το μεγάλο τελικό του Champions League ανάμεσα στην Τότεναμ και τη Λίβερπουλ (1/6, 22:00) στο "Wanda Metropolitano" της Μαδρίτης.

Ο προπονητής των σπερς, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συμμετοχή (είτε στην αρχική ενδεκάδα, είτε ως αλλαγή) του Χάρι Κέιν κόντρα στους ρεντς.

"Προπονείται, έχει μπει στην τελευταία φάση της αποθεραπείας του. Ελπίζουμε ότι θα είναι σε θέση να μας δώσει χείρα βοηθείας είτε από την αρχή, είτε ορμώμενος από τον πάγκο. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα μας βοηθήσει στο γήπεδο", υποστήριξε ο 47χρονος Αργεντινός τεχνικός.

Ο 25χρονος Άγγλος διεθνής φορ τραυματίστηκε στο πρώτο ματς των προημιτελικών με τη Μάντσεστερ Σίτι κι έκτοτε δεν έχει αγωνιστεί. Ακόμη και χωρίς αυτόν, η Τότεναμ πήρε την πρόκριση στο "Έτιχαντ", αλλά και στο Άμστερνταμ - επί του Άγιαξ στα ημιτελικά της διοργάνωσης - και το εισιτήριο για το μεγάλο ματς της ισπανικής πρωτεύουσας.