Οι παίκτες της Λίβερπουλ διηγούνται το έπος με τη Μπαρτσελόνα

Με τον Αλεξάντερ – Άρνολντ να εξηγεί ότι... ήταν έτοιμος ν' αφήσει το καθοριστικό κόρνερ για τον Σακίρι και πως ο Οριγκί έχει προπονηθεί στο μονοκόματο πλασέ, οι παίκτες της Λίβερπουλ θυμούνται και εξηγούν όσα συνέβησαν στον επικό επαναληπτικό ημιτελικό με τη Μπαρτσελόνα!

Με το χρόνο να μετράει πλέον αντίστροφα για τον τελικό του Champions League στη Μαδρίτη, το προσεχές Σάββατο απέναντι στην Τότεναμ, οι «κόκκινοι» διηγήθηκαν όσα βίωσαν και όσα σκέφτονταν στο τρομερό παιχνίδι του «Άνφιλντ» απέναντι στους Καταλανούς.

«Θα άφηνα το κόρνερ στον Σακίρι, αλλά καθώς περπατούσα είδα τον Ντίβοκ μόνο του και σκέφτηκα “γιατί όχι;”» είπε ο Αλεξάντερ – Άρνολντ για το καθοριστικό κόρνερ, ενώ, ο Βέλγος επιθετικός ανέφερε:

«Έχω προπονηθεί σε αυτό το πλασέ... Κοιτούσα προς τα πίσω και μόλις κατάλαβα ότι ερχόταν η μπάλα, έπρεπε να προσαρμοστώ στη φάση μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου».

«Ήταν σαν να παίζαμε 12 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο... Αυτό που έγινε στο τέλος δείχνει ότι είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι...» σχολίασε ο Οριγκί.