Οπαδοί του Άγιαξ δεν... χάλασαν το ταξίδι τους για Μαδρίτη!

Μπορεί η ομάδα τους να μην τα κατάφερε τελικά και να μην έκλεισε θέση για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ όμως οι οπαδοί του Άγιαξ δεν πτοήθηκαν. 

Η Τότεναμ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάλασε το πάρτι του Άγιαξ στο Άμστερνταμ και πήρε αυτή το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στη Λίβερπουλ. Παρ’ όλα αυτά, φάνεται πως οι οπαδοί που είχαν ήδη προγραμματίσει το ταξίδι τους για την ισπανική πρωτεύουσα δεν άλλαξαν τα σχέδιά τους.

Έτσι φορώντας διακριτικά της αγαπημένης τους ομάδες βρίσκονται από την Παρασκευή στην Μαδρίτη και απολαμβάνουν και εκείνοι την ατμόσφαιρα πριν τον μεγάλο τελικό ανεξαρτήτων του αν δεν θα δουν τους ποδοσφαιριστές του Αίαντα να αγωνίζονται το βράδυ του Σαββάτου.


Μάλιστα, όπως δήλωσε ένας Ολλανδός οπαδός του Άγιαξ μιλώντας σε τηλεοπτικό δίκτυο, ήρθε απο τη Νότιο Αφρική όπου ζει για το σπουδαίο αυτό ματς.