Σιμεόνε: "Ένιωσα μοναξιά και πίκρα"

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν έκρυψε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι λόγω τιμωρίας δεν μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο της Ατλέτικο στον τελικό της Λιόν, παρά την κατάκτηση του Europa League με τους "κολτσονέρος".

Έφθασε τους έξι τίτλους σε επτά χρόνια που κάθεται στον πάγκο της Ατλέτικο κι "έπιασε" την αντίστοιχη επίδοση του Λουίς Αραγονές. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πανηγύρισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο "Parc Olympique Lyonnais" και τον τελικό με τη Μαρσέιγ την κατάκτηση του Europa League, αλλά παρακολούθησε την αναμέτρηση βυθισμένος στη μοναξιά του.

Τη μοναξιά της τιμωρίας που του επέβαλε η UEFA(τέσσερα ματς) για την αποβολή του στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης με την Άρσεναλ στο Λονδίνο. Ο "Τσόλο" παραδέχθηκε την πίκρα και τη λύπη του για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να καθίσει στον πάγκο, στις πρώτες του δηλώσεις μετά τη λήξη του ματς.

"Ένιωσα μοναξιά, ήμουν λυπημένος, πικραμένος. Αλλά έχω χημεία με τους παίκτες μου και ξέρουμε τι θέλουμε", υποστήριξε ο Αργεντινός τεχνικός, ενώ σχετικά με τον Φερνάντο Τόρες, ο οποίος έπαιξε το προτελευταίο του ματς με τη φανέλα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας σχολίασε:

"Για τον Φερνάντο ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ήταν η επιβεβαίωση που ήθελε. Του αξίζει το καλύτερο standing ovation, ελπίζω το γήπεδο την Κυριακή να είναι γεμάτο. Ποτέ δεν του χάρισα τίποτα, ο,τι κατάφερε μόνος του".