Μήτρογλου: Απίστευτο "θάψιμο" από την "Equipe"

Η Μαρσέιγ γνώρισε την ήττα (1-3) από τη Λάτσιο, ο Κώστας Μήτρογλου δεν ήταν καλός κι έλαβε το χειρότερο βαθμό (2) στην κριτική της "Equipe", η οποία υποστήριξε πως στο "Vélodrome" ήταν το ολόγραμμά του.

Σε κακή βραδιά βρέθηκε την Πέμπτη (25/10) η Μαρσέιγ, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα (1-3) από τη Λάτσιο για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο τεχνικός των "Phoceens", Ρουντί Γκαρσιά, συμπεριέλαβε τον Κώστα Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα. Ωστόσο, ο 30χρονος Έλληνας διεθνής φορ δεν κατάφερε ν' απειλήσει την εστία του Θωμά Στρακόσα κι αντικαταστάθηκε από τον Βαλέρ Ζερμέν στο 66ο λεπτό. 


Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα, "Equipe", του έδωσε το χειρότερο βαθμό (2/10) μαζί με τον Μπουμπακάρ Καμαρά. Ο τίτλος του κειμένου είναι χαρακτηριστικός: "Το φάντασμα του Μήτρογλου".

"Η σκιά του έπεσε στην αναμέτρηση. Απέτυχε να μας αποδείξει ότι δεν ήταν το ολόγραμμά του", αναφέρεται μεταξύ άλλων στην κριτική στον Κώστα Μήτρογλου.

Μοναδικός διασωθείς από το "ναυάγιο" της ομάδας της Μασσαλίας, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, ο Βραζιλιάνος μέσος, Λουίζ Γκουστάβο, ο οποίος έπιασε τη... βάση (5/10).