Μίλαν - Μπέτις: Συγγνώμη α λα Δέλλα από Σετιέν για τις καθυστερήσεις

Ο τεχνικός της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, ζήτησε συγγνώμη από τη Μίλαν για τις καθυστερήσεις των παικτών του στα τελευταία λεπτά του ματς του "San Siro", θυμίζοντας την αντίστοιχη του Τραϊανού Δέλλα μετά το ΠΑΣ-Παναιτωλικός.

Στις 20 Οκτωβρίου ο τεχνικός του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας, ζήτησε συγγνώμη από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον τεχνικό του, Γιάννη Πετράκη, για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του στο ματς που βρήκε νικητές τους Αγρινιώτες με 0-2 χάρη σε γκολ του Μάζουρεκ.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο τεχνικός της Μπέτις, Κίκε Σετιέν, προέβη σε ίδια κίνηση μετά τη λήξη του ματς του "San Siro" που βρήκε την ομάδα της Σεβίλλης να πανηγυρίζει τη νίκη (1-2) επί της Μίλαν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

"Υπάρχει η αίσθηση ότι προσπαθήσαμε να ροκανίσουμε το χρόνο, κάνοντας καθυστερήσεις. Δεν μου άρεσε καθόλου και πρέπει να μιλήσω με τους παίκτες μου. Δεν υπάρχει σχετική οδηγία, ελπίζω να μην το έκαναν από πρόθεση. Εάν το έκαναν, ζητώ συγγνώμη", υποστήριξε ο Κίκε Σετιέν μετά τη λήξη του ματς του ομίλου, στον οποίον βρίσκεται κι ο Ολυμπιακός.