Νίκη και… ΠΡΟΚΡΙΣΗ για Λάτσιο (βίντεο/φώτος)

Στο πλαίσιο της 4ης στροφής του Εuropa League και δη στον όμιλο που αγωνίζεται ο Απόλλωνας, η Λάτσιο κέρδισε 2-1 την Μαρσέιγ και με εννέα βαθμούς σε κάθε περίπτωση εξασφάλισε το εισιτήριο πρόκρισης στην επόμενη φάση. 

Οι Παρόλο και Κορέα υπέγραψαν τα γκολ της νίκης για τους "μπιανκοτσελέστι" του Σιμόνε Ιντσάγκι, με την ομάδα του Ρούντι Γκαρσία (ο Μήτρογλου μπήκε στο 82' στο ματς αντί του Τοβέν) να μειώνει απλά το σκορ με τον Τοβέν και να αποκλείεται, λίγους μόλις μήνες μετά την παρουσία της στον τελικό της διοργάνωσης όπου διεκδίκησε το τρόπαιο απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Το www.kerkida.net σας μετέφερε όλα όσα έγιναν στο Ολύμπικο...

Έναρξη αγώνα... 

7' Ο Hiroki Sakai (Μαρσέιγ) από καλή θέση έκανε το σουτ όμως ο Στρακόσια έπεσε εντυπωσιακά και έδιωξε τη μπάλα. 

23' Ο Joaquin Correa (Λάτσιο) μετά από εκτέλεση φάουλ πιάννει τη κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι όμως η μπάλα πάει πολύ έξω από το αριστερό δοκάρι.
 
32' Η Μαρσέιγ κέρδισε φάουλ σε πολύ καλή θέση για εκτέλεση απευθείας όμως  Florian Thauvin (Μαρσέιγ) δεν έδειξε τις ικανότητες του στα φάουλ καθώς η μπάλα κτύπησε στο τοίχος. 

43' Ο Luiz Gustavo (Μαρσέιγ) έπιασε ένα δυνατό μακρινό σουτ θέλοντας να αιφνηδιάσει τον Στρακόσια όμως η μπάλα πέρασε πολλά μέτρα έξω από το αριστερό δοκάρι.

45+1 ΓΚΟΛ 1-0 η Λάτσιο ανοίγει το σκορ... Ο Marco Parolo σηκώνεται για να εκμεταλλευτεί μια σέντρα του Ciro Immobile και με μια έξοχη κεφαλία από την άκρη της περιοχής στέλνει την μπάλα στο αριστερό δοκάρι και μετά στα δίκτυα. 

55' ΓΚΟΛ 2-0 η Λάτσιο... Ο Joaquin Correa τελειώνει την φάση από πολύ κοντά μετά από μια υπέροχη πάσα του Ciro Immobile. 

60' ΓΚΟΛ μειώνει σε 2-1 η Μαρσέιγ... Ο Florian Thauvin με τρομερό σουτ μεσα από την περιοχή  στέλνει την μπάλα με δύναμη στην αριστερή κάτω γωνιά.

 
67' Η μπάλα φτάνει στον Clinton N'Jie (Μαρσέιγ) και αυτός σουτάρει από απόσταση, αλλά ο τερματοφύλακας βλέπει τη μπάλα με ψυχραιμία να περνά πολύ έξω από το δεξί δοκάρι.
 
76' Ο Sergej Milinkovic-Savic (Λάτσιο) έφτασε κοντά στο να σκοράρει. Για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε να αξιοποιήσει καλύτερα την πάσα. Η κακή προσπάθεια που έκανε από κοντά κατέληξε στα χέρια του Yohann Pele. 

ΛΑΤΣΙΟ: Στρακόσια, Ουάλας, Λουίζ Φελίπε, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Παρόλο, Κατάλντι, Μπερίσα, Ντούρμισι, Κορέα, Ιμόμπιλε. 

ΜΑΡΣΕΪΓ: Πελέ, Οκάμπος, Καλέτα, Λουίζ Γκουστάβο, Ραμί, Σακάι, Τοβέν, Σανσόν, Στρόοντμαν, Λόπες, Ενζί.

**Εκτός επιλογών από πλευράς Λάτσιο έμεινε ο Lucas (Τραυματισμός στο μηρό) και για την Μαρσέιγ ο Abdennour (Απόφαση προπονητή).