Φενέρμπαχτσε και Αστάνα έκαναν σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς του Europa League, επικρατώντας εντός έδρας έδρας των Άντερλεχτ και Γιάμπλονετς αντίστοιχα .
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και τελικά ανταμείφθηκαν στο τελευταίο 20λεπτο όπου πανηγύρισαν δις μέσα σε λίγα λεπτά: πρώτα στο 71' με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βαλμπουενά απά τα αριστερά όπου μπέρδεψε όλους η πορεία της μπάλας πριν καταλήξει στα δίχτυα και ακολούθως στο 74' με πλασέ του Φρέι μέσα από την περιοχή.
Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης έκανε και η Αστάνα η οποία επικράτησε για τον 11ο όμιλο της Γιάμπλονετς και σκαρφάλωσε στην κορυφή της βαθμολογίας. Ο Πέδρο Ενρίκε άνοιξε το σκορ η ομάδα του Καζακστάν στο 18', στο 41' δέχτηκε την ισοφάριση με αυτογκόλ του Ζαγνουντίνοφ , για να έρθει τελικά η λύτρωση στο 88' με τον Ποστνίκοβ.