Γουάντα Νάρα, δηλαδή σύζυγος και μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, εναντίον Ίντερ την ώρα που ο παίκτης ακόμα δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του.
Πολλές φήμες κυκλοφορούν εδώ και αρκετούς μήνες σχετικά με το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού και ειδικά όσο ο ίδιος δεν ανανεώνει με τους «νερατζούρι» αυτές... φουντώνουν.
Η Γουάντα Νάρα, πάντως, εξέφρασε την άποψη ότι η Ίντερ δεν προστατεύει τον αρχηγό της αφήνοντας να κυκλοφορούν όλα αυτά τα σενάρια.
«Ποτέ δεν μίλησα για επέκταση συμβολαίου. Με κάλεσε η διοίκηση, περισσότερο για να γνωριστούμε καλύτερα και να μιλήσουμε για κάποια πράγματα. Θα ήθελα ο Μάουρο να προστατεύεται περισσότερο από τον σύλλογο, γιατί κάποιες φορές βγαίνουν κάποια άσχημα πράγματα εναντίον του από μέσα.
Προτεραιότητά μας είναι η Ίντερ, αλλά ποτέ δεν απαιτήσαμε νέο συμβόλαιο. Δεν βιαζόμαστε, δεσμεύεται για άλλα δύο χρόνια με την ομάδα» ήταν τα λόγια της.