ΜΥΘΙΚΗ Σλάβια Πράγας/ ΑΠΕΚΛΕΙΣΕ την Σεβίλλη στην παράταση! (Στιγμιότυπα)

Η Σλάβια Πράγας έκανε το απίθανο, ανέτρεψε στην παράταση το εις βάρος της σκορ, επικράτησε 4-3 της Σεβίλλης και βρέθηκε στα προημιτελικά του Europa League.  

Απίθανη, μαγική, τρομερή πρόκριση για τη Σλάβια Πράγας, η οποία διέλυσε με 4-3 στην παράταση τη Σεβίλλη και βρέθηκε στα προημιτελικά του Europa League. Oι Τσέχοι έσπασαν ένα απίθανο σερί 18 προκρίσεων των Σεβιγιάνων κι έδειξαν πως δεν έχουν ταβάνι. Ετσι, έπειτα από 19 χρόνια, η Σλάβια είναι ξανά στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μόλις στο 14ο λεπτό οι Τσέχοι άνοιξαν το σκορ με τον Νγκαντούι, ωστόσο η απάντηση των Ισπανών ήρθε στο 44', όταν ο Μπεν Γιεντέρ από την άσπρη βούλα πέτυχε το 1-1.

Ιδανικό ξεκίνημα στην επανάληψη για τους γηπεδούχους, αφού στο 46' ο Σούτσεκ πέτυχε το 2-1. Η γκολάρα του Μουνίρ στο 54΄ πήγε το ματς στην παράταση, αν και οι Σεβιγιάνοι είχαν ευκαιρίες με Μπεν Γιεντέρ και Βάσκες για ένα τρίτο γκολ. Στο 98' οι φιλοξενούμενοι πάγωσαν το «Sinobo Stadium», όταν ο Βάσκες πέτυχε το 3-2. Ωστόσο, οι Τσέχοι έβγαλαν ψυχή, ισοφάρισαν στο 102΄με τον Φαν Μπούρεν και στο τελευταίο λεπτό της παράτασης πήραν την τεράστια πρόκριση με γκολ του Τραορέ!