Κέπα: «Απολογήθηκα, έμαθα και άφησα πίσω την κόντρα με τον Σάρι»

Έχοντας πρωταγωνιστήσει και οδηγήσει την Τσέλσι στον μεγάλο τελικό του Europa League στο Μπακού, ο Κέπα αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Μαουρίτσιο Σάρι, λέγοντας πως η μεγάλη τους κόντρα ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Ο Ισπανός τερματοφύλακας, είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο περίεργα περιστατικά που έχουν σημειωθεί ποτέ σε τέτοιο επίπεδο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όταν και είχε αρνηθεί να βγει με αλλαγή στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Γουέμπλεϊ».

Έκτοτε, όλα έχουν μπει σε τάξη. Ο Κέπα πιστώνεται τεράστιο μερίδιο της πρόκρισης των «μπλε» στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης με δύο αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι (είχε παραμείνει με το «έτσι θέλω» στον τελικό με τη Σίτι αλλά δεν τα είχε καταφέρει τότε στις εκτελέσεις από την άσπρη βούλα).

Μετά την επιτυχία της ομάδας του, είπε: «Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για την πρόκριση στον τελικό. Το θέμα με τον Σάρι ανήκει στο παρελθόν, έχουμε καλή σχέση. Απολογήθηκα και έμαθα απ' όσα είχαν συμβεί τότε». Όσο για τον Εντέν Αζάρ και την αβεβαιότητα που επικρατεί για την παραμονή του στην Τσέλσι, ο Κέπα απάντησε: «Ξέρουμε όλοι πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα και όλοι θέλουμε να συνεχίσει μαζί μας».