Επιστρέφουν εισιτήρια του τελικού του Europa League και οι χορηγοί...

Χιλιάδες εισιτήρια για το μεγάλο παιχνίδι του Μπακού αναμένεται να επιστραφούν τόσο από τις δυο φιναλίστ, όσο και από τους χορηγούς που συνεργάζονται με την UEFA, λόγω των δυσκολιών που περιλαμβάνει το ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν...

Πολύ κακή αποδεικνύεται η επιλογή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας για τη διεξαγγή του τελικού του Europa League στο Μπακού.

Και πέρα από την επίδραση που είχε και στο αγωνιστικό κομμάτι με την αδυναμία του Μκιταριάν να ταξιδέψει στο Μπακού για λογαριασμό της Άρσεναλ λόγω των διπλωματικών εντάσεων της Αρμενίας με τη διοργανώτρια χώρα, οι «κανονιέρηδες», η Τσέλσι αλλά και οι χορηγοί, επιστρέφουν χιλιάδες εισιτήρια!

Το κόστος του ταξιδιού και οι δυσκολίες της μετακίνησης στην πόλη που ανέλαβε τον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, προκαλούν αρνητικές συνέπειες στο κομμάτι της παρουσίας του κόσμου στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου του Μπακού.

Οι δύο αγγλικοί σύλλογοι που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο έχουν διαθέσει με μεγάλη δυσκολία τα μισά από τα συνολικά 6.000 εισιτήρια που έχουν λάβει έκαστος για τους οπαδούς, ενώ, η UEFA έλαβε ενημέρωση και για επιστροφή κομματιών από τις εταιρείας που είχαν εξασφαλίσει θέσεις στο γήπεδο...