Η UEFA απαγόρευσε κάθε μορφή έκφρασης της στήριξης προς τον Μκιταριάν!

Η Άρσεναλ ενημερώθηκε από τους ανθρώπους της UEFA πως δεν θα επιτραπεί η παραμικρή αναφορά στο θέμα του Χένρικ Μκιταριάν, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν σκεφτεί να φορέσουν μπλουζάκια με το όνομα του συμπαίκτη τους στο ζέσταμα πριν τον τελικό...

Ο Μκιταριάν έπεσε «θύμα» των πολιτικών δρώμενων και του γεγονότος πως δεν υπάρχουν πλέον διπλωματικές σχέσεις ανάμεσα στην πατρίδα του, την Αρμενία και το Αζερμπαϊτζάν, όπου διεξάγεται απόψε ο μεγάλος τελικός του Europa League.

Ο ποδοσφαιριστής φοβήθηκε τόσο για τον εαυτό του όσο και για την οικογένειά του και προκειμένου να μην πιέσει καταστάσεις και ν' αφήσει την ομάδα του να προετοιμαστεί ήρεμα για το παιχνίδι με την Τσέλσι, αποφάσισε να μην ακολουθήσει την αποστολή στο Μπακού.

Το ζήτημα, ασφαλώς, πήρε διαστάσεις, η Άρσεναλ άρχισε να σκέφτεται ότι θα ήθελε να στείλει μήνυμα στήριξης στον Μκιταριάν με μπλουζάκια που θα φορούσαν οι ποδοσφαιριστές στο ζέσταμα πριν από την έναρξη του τελικού, όμως, η UEFA απαγόρευσε την έκφραση οποιασδήποτε μορφής στήριξης στον ποδοσφαιριστή, σε αυτό το θέμα!