Ο πιο… ''κρύος'' τελικός όλων των εποχών!

Κενά καθίσματα, τεράστια απόσταση ανάμεσα στις εξέδρες και τον αγωνιστικό χώρο, καμία ατμόσφαιρα, μακρινά πλάνα. Αυτός ο τελικός του Europa League διεκδικεί τον τίτλο του πιο κρύου όλων των εποχών.

Όσοι πήγαν μέχρι το Μπακού πλήρωσαν ένα τεράστιο χρηματικό ποσό, είχαν να αντιμετωπίσουν και το τέρας της γραφειοκρατίας και με το που μπήκαν στο γήπεδο θα πρέπει να απογοητεύτηκαν.

Οι εξέδρες απέχουν μία… αιωνιότητα από τον αγωνιστικό χώρο, η ορατότητα είναι πολύ μακρινή και το τεράστιο πράσινο ταρτάν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, κάνει το γήπεδο εντελώς αντιαισθητικό, τουλάχιστον για ποδοσφαιρικό ματς.

Οι δύο ομάδες επέστρεψαν πάνω από τα μισά εισιτήρια που πήραν για τον τελικό και είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια, που ένας τελικός της ΟΥΕΦΑ έχει τόσα κενά καθίσματα.

Η επιλογή του Μπακού για την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άρσεναλ δεν αποδείχθηκε σοφή, ενώ εξίσου προβληματική είναι και η τηλεοπτική κάλυψη που μας γυρίζει αρκετά χρόνια πίσω.

Πολύ μακρινά πλάνα, κανένα ζουμάρισμα, μέτρια ποιότητα εικόνας, κακός αγωνιστικός χώρος, ένα θέαμα χαμηλής ποιότητας για το οποίο υπάρχει έντονη οργή (αλλά και τρομερό χιούμορ) στα ποσταρίσματα στα social media.