Τσέλσι και Άιντραχτ γέμισαν την κορυφαία ομάδα του Europa League

Με 8 ποδοσφαιριστές της Τσέλσι που κατέκτησε το τρόπαιο στον τελικό του Μπακού και 5 από πλευράς της εντυπωσιακής Άιντραχτ Φρανκφούρτης ανακοινώθηκε η κορυφαία 18άδα της διοργάνωσης για τη φετινή σεζόν.

Οι «μπλε» του Λονδίνου έφτασαν στον ευρωπαϊκό θρίαμβο επιδεικνύοντας τη διαφορά επιπέδου απέναντι στους «κανονιέρηδες» με το εμφατικό 4-1 στον μεγάλο τελικό της Τετάρτης.

Ο Κέπα, που είχε πρωταγωνιστήσει και στα πέναλτι των ημιτελικών απέναντι στην Άιντραχτ, ο Νταβίντ Λουίζ, ο Αθπιλικουέτα, ο Ζορζίνιο, ο Καντέ, ο Ζιρού – τερμάτισε ως πρώτος σκόρερ με 11 τέρματα – ο Πέδρο και Αζάρ εκπροσωπούν τους νικητές του τουρνουά στην κορυφαία 18άδα.

Οι «αετοί» της Φρανκφούρτης που κέρδισαν το χειροκρότημα για την τεράστια προσπάθειά τους, με την πορεία τους να σταματάει ένα βήμα πριν από τον τελικό, έχοντας δυσκολέψει τρομερά την Τσέλσι, έχουν πέντε ποδοσφαιριστές στην κορυφαία 18άδα, με τους Τραπ, Ντα Κόστα, Χασέμπε, Κόστιτς και φυσικά τον Γιόβιτς να συμπεριλαμβάνονται στους διακριθέντες.

Μόλις τρεις οι παρόντες για την Άρσεναλ με τους Κοσιελνί, Κολάσινατς και Ομπαμεγιάνγκ, συμπεριλήφθηκαν οι Φέλιξ και Γκριμάλδο αό τη Μπενφίκα.