Η Γιουβέντους έχει κάνει τις καλύτερες ελεύθερες μεταγραφές στην ιστορία!

Μετά και την απόκτηση των Ράμσεϊ και Ραμπιό το φετινό καλοκαίρι, η Γιουβέντους έδειξε ότι έχει... έφεση στις ελεύθερες μεταγραφές παικτών και όταν βρίσκει την ευκαιρία, κάνει τις πιο εντυπωσιακές κινήσεις!

Οι «μπιανκονέρι» ενισχύθηκαν τρομερά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, καταφέρνοντας να πάρουν δίχως αντίτιμο προς τις Άρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν, τους Άαρον Ράμσεϊ και Αντριέν Ραμπιό. Κι αν στην περίπτωση του Γάλλου η σχέση του με τους Παριζιάνους ήταν τέτοια που και οι δύο πλευρές ήθελαν πάση θυσία να ξεφορτωθούν η μια την άλλη, στους «κανονιέρηδες» μετανιώνουν ήδη για την απώλεια του Ουαλού χαφ που έγραψε ιστορία στην παρουσία του στο «Έμιρεϊτς».

Και οι δύο μεταγραφές, έγιναν με απόλυτη ελευθερία όσον αφορά την ανυπαρξία διαπραγματεύσεων με άλλες ομάδες, κάτι που... συνηθίζει να κάνει τα τελευταία χρόνια η Γιουβέντους.

Ωστόσο, δεν είναι πως ασχολείται με... πρόχειρες επιλογές για να μην καταβάλει ποσά σε άλλους συλλόγους, αλλά έχει τρομερές κινήσεις μέσα στην τελευταία 10ετία! Από τον Αντρέα Πίρλο το 2011, στην εκπληκτική μεταγραφή του Πολ Πογκμπά έναν χρόνο αργότερα, τον Σάμι Κεντίρα το 2015, τον Ντάνι Άλβες το 2016 και τον Εμρέ Τσαν το 2018.

Δείτε τους παίκτες που έχει αποκτήσει η Γιουβέντους δίχως να πληρώσει... ούτε ένα ευρώ: