Δε θ' αγωνιστεί στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια της Premier League ο Μόργκαν Σνάιντερλιν, καθώς ο 25χρονος μέσος της Σαουθάμπτον χτύπησε στο γόνατο στο παιχνίδι κόντρα στην Τότεναμ.
Ξεκίνησαν τη σεζόν εκπληκτικά. Για την ακρίβεια όχι απλά εκπληκτικά, μνημειωδώς: η Σαουθάμπτον φιγουράριζε γι' αρκετές αγωνιστικές στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ διατηρούνταν εντός της προνομιούχου πρώτης τετράδας- που οδηγεί στο Champions League- περίπου μέχρι τα μέσα του πρωταθλήματος.
Ωστόσο, στους «Αγίους» άρχισαν να μπαίνουν... διαόλια κακοτυχίας, έκαναν και οι ίδιοι μια ευπρεπή αγωνιστική κοιλιά και, πλέον, μάχονται για την έξοδο ακόμα και στο Europa League. Στην προσπάθειά τους αυτή, ωστόσο, ο βασικότατος Σνάιντερλιν δε θα μπορέσει να βοηθήσει στις τελευταίες 4 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Όπως ανακοίνωσε επισήμως ο Ρόναλντ Κούμαν, ο Γάλλος μέσος έχει τραυματιστεί στο γόνατο και η περίοδος αποθεραπείας του υπολογίζεται περίπου στις τέσσερις με πέντε εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως δίπλα στο όνομά του και το λογότυπο της Premier League, αναγράφεται, πλέον, ένα υπερμέγεθες «Τέλος για φέτος».
Οι «Άγιοι» (που βρίσκονται, πια, στην 7η θέση της βαθμολογίας) χρειάζονται επειγόντως ένα θαύμα.
ΠΗΓΗ: sdna.gr