Πρεσάρει και για Ικάρντι

Η Ατλέτικο είναι αποφασισμένη να ενισχύσει τη γραμμή κρούσης της και ο Μάουρο Ικάρντι φαίνεται πως έχει εξελιχθεί σε πρωταρχικό τις στόχο τις τελευταίες ημέρες.

Οι «ροχιμπλάνκος», που όπως όλα δείχνουν θα αποχαιρετήσουν τον Μάριο Μάντζουκιτς το ερχόμενο καλοκαίρι, αναζητούν τον αντικαταστάτη του για την κορυφή της επίθεσης, με τα ονόματα τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Λουτσιάνο Βιέτο να έχουν «παίξει».

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες η οι Μαδριλένοι φέρονται να έχουν στρέψει την προσοχή τους στον Μάουρο Ικάρντι. Ο Αργεντινός που χρειάζεται ένα χατ τρικ την τελευταία αγωνιστική για να στεφθεί πρώτος σκόρερ της Serie A, ξεπερνώντας τον Λούκα Τόνι, εμφανίζεται ως ο πρωταρχικός στόχος της ισπανικής ομάδας, η οποία έχει έρθει σε επαφές με τους εκπροσώπους του παίκτη, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «νερατζούρι».